• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Neverne Bebe & Daniel Kajmakoski i "Još se nadam"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Neverne Bebe & Daniel Kajmakoski i "Još se nadam"

Objavljeno 17.03.2017. 13:30h Izvor slike: YouTube Printscreen/Još se nadam
Četvrti singl s aktualnog albuma “Priča o nama” benda Neverne Bebe je duet s jednim od najmlađih pjevačkih zvijezda regije i nositeljem MTV nagrade, Danielom Kajmakoskim.

“Još se nadam” je ekranizacija moderne pop pjesme mediteranskog tipa, emotivni prikaz ljubavne priče o nadanju i prolaznosti. Spot je snimljen u visokom standardu video produkcije koju bend godinama drži, a kako zvuči i izgleda ovaj zanimljivi duet mogli ste premijerno pogledati u ponedjeljak u 20 sati na MTV kanalu.

Pored Daniela Kajmakoskog, u spotu se ekskluzivno pojavljuje i Leone Rogić, velika klizačka nada ne samo srpskog već i europskog umjetičkog klizanja, predstavnica Srbije na Svjetskom juniorskom klizačkom natjecanju u Kini.

Album “Priča o nama” u izdanju PGP RTS po podacima izdavača i distributera već dva mjeseca drži poziciju najtraženijeg CD izdanja u regiji.

Bend najavljuje i najveću regionalnu turneju u sklopu promocije albuma na više od dvadeset velikih koncerata u gradovima regije.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: ŽeneKese i "Drveće"

ŽeneKese, rock bend iz Beograda, objavio je novi video za pjesmu “Drveće”, koji ste premijerno mogli pogledati u ponedjeljak u 20:00 na MTV kanalu!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: