• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Mile Kekin i Eleven
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Mile Kekin i Eleven

Objavljeno 26.05.2017. 13:35h Izvor slike: Menart Promo/Roberto Pavic/Lampshade Media Promo
U ponedjeljak 29. svibnja premijerno smo prikazali nove spotove Mile Kekina, frontmena kultnog benda Hladno pivo, za singl „Reno 4“ i srpskog benda Eleven, koji su ekranizirali pjesmu „Užurbana gomila.

Mile Kekin je hrabro zakoračio u solo vode i predstavio spot za “Reno 4”, autobiografsku pjesmu koja govori o o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov. „Reno 4“  je ujedno i prvi singl sa Milinog prvog solo albumu koji bi trebalo izaći krajem ove godine.

“Spot koji prati Reno 4 u stopu sniman je u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana  glavna protagonistica Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj puta u drugom planu. Kulenović je više  pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija. Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora", poručio je Mile.

Goran Kulenović je bio zadužen za režiju spota, Slaven Jekauc je bio producent i majstor roštilja, a Ivan Zadro je potpisan kao snimatelj i direktor fotografije. Natalija Primorac se pobrinula za šminku, Borko Balen za rekvizite, dok je Vedran Ciprijanović-Cipra direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

Drugi spot koji je premijerno prikazan u okviru MTV Premijere pripada grupi Eleven, koja je predstavila singl i spot za pjesmu „Užurbana gomila“. To je drugi po redu singl-spot šabačkog sastava s njihovog predstojećeg albuma pod nazivom „Reči koje nešto znače“, koji će biti objavljen posredstvom izdavačke kuće Lampshade Media.

Audio produkcija je rađena u Zagrebu. Producent je Igor Pauk koji je radio i predhodno Eleven EP izdanje pod nazivom „Randevu“.

Video spot je snimljen u Zurichu od strane studenata filmske umjetnosti. Glavnu režiju i realizaciju potpisuje Cyrill Oberholzer čiji se video materijal i ranije pojavljivao u spotu za pjesmu „Poslednji put“. Ovim putem mu se bend zahvaljuje na kreativnom pristupu, talentu kao i na nesebičnoj podršci.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: IrieFM i „Putevi“

U sklopu MTV Premijere u ponedjeljak (22. svibnja), beogradski bend irieFM predstavio je spot za pjesmu "Putevi"...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: