• Sada Clickbait #104
  • Sljedeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Luce i Billy Andol
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Luce i Billy Andol

Objavljeno 13.04.2017. 16:50h Izvor slike: Billy Andol Promo / Vedran Dolenčić / Menart Promo
Talentirana Luce i sarajevska četvortka poznata pod imenom Billy Andol, predstavili su u ponedjeljak u 20:00 u okviru MTV Premijere svoje nove spotove.

Pjesma “Bar još tren” je novi Lucin singl koji otkriva njenu vedriju stranu, a autorski ga potpisuje s Vinkom Ergotićem, dok je za aranžman zaslužan Mark Mrakovčić.

“Pjesma 'Bar još tren' govori o situacijama i odnosima gdje budućnost nije izgledna, ali sadašnjost je lijepa i poruka pjesme je da uživamo u trenutku bez obzira koliko će trajati. Spot je režirala Ema Giunio, a kroz njega smo htjeli naglasiti ljepotu jednostavnosti svakodnevnih trenutaka i uživanja u njima,” pojasnila je Luce.

Billy Andol su snimili video za pjesmu „Indija“ s njihovog aktualnog, trećeg studijskog albuma „Linije“. „Mislimo da ostajemo vjerni svom zvuku i bilo je zaista zabavno snimati ovaj spot. Nadamo se da će ljudi uživati kako u videu tako i u glazbi“, rekli su iz sastava Billy Andol.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: The Frajle i Jelena Radan

Ženski akustični kvartet The Frajle i Jelena Radan premijerno su predstavili u ponedjeljak, 10. travnja u 20 sati, svoje nove spotove za pjesme „Ljubav na dar“ i “Nismo više isti ko prije”.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: