• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Atheist Rap i Frau Casio

Objavljeno 25.02.2017. 09:20h Izvor slike: Foto: Gabriel Radatović/Atheist Rap, Marcella Zanki/Frau Casio - Mama
U ponedjeljak u 20h mogli ste pogledati najnovije spotove novosadske punk-rock grupe Atheist Rap za pjesmu „Robija“ i Frau Casio za „Mama“ .

„Robija“ je četvrti spot grupe Atheist s posljednjeg albuma „Uberlauf“ koji je objavljen u izdanju „Lampshade media“ u digitalnom formatu i na disku, dok ga je na vinilu objavila zagrebačka „PDV records“. U novom videu, čiju produkciju potpisuje „Illegal production“, pojavljuju se mladi novosadski glumci Lazar Tomić, Milica Grujičić, Ivana Janošev, Igor Greksa, kao i dvojica gitarista benda Radule i Zoki.

Atheist Rap je tijekom prethodnih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regiji, a samo tijekom prošle 2016. godine nastupili su javno 52 puta. Pored sudjelovanja na brojnim ljetnim festivalima vrijedi izdvojiti njihov jesenji “Survival tour” tijekom kojeg su odsvirali 12 koncerata u Austriji, Njemačkoj i Češkoj. Krajem ožujka bend će nastaviti svoje koncertne aktivnosti.

Novi singl Frau Casio je nastao u suradnji s Nemanjom Rančićem, aka Decayem, talentiranim producentom, poklonikom dark techno/electro klupske glazbe.

Foto: Marko Cerketa/Frau Casio - Mama

Foto: Marko Cerketa/Frau Casio - Mama

„Glavna zvijezda spota je mladi plesač i glumac Tibor Smit. Hipnotizirao nas je svojim suludim, natripanim pokretima. Čovjek je od gume i fantastično prezentira temu pjesme,“ rekla je Ida Prester.

Spot je režirala nagrađivana redateljica Marcella Zanki, koja potpisuje i ostale spotove Frau Casio – „Mlada“ i „U tvojoj glavi“. Spot je snimao Nemanja Knežević, dok je art direktor i kostimograf Marko Cerketa.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Premijera: The Bangcocks & Meritas

The Bangcocks predstavili su novi video za pjesmu „Nema Predaje“, a Meritas za pjesmu „Ova Ljubav“!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: