• Sada Catfish: The Tv Show #602
  • Sljedeće 23.30H Catfish: The Tv Show #603

MTVTV / MTV premijera

Dupla MTV Premijera: Gibonni i Frenkie & Filip Dizdar
MTV premijera
MTVTV

Dupla MTV Premijera: Gibonni i Frenkie & Filip Dizdar

Objavljeno 15.06.2013. 12:00h
U ponedjeljak vam donosimo nove spotove Gibonnija za pjesmu "Hey Crow" i pjesmu "Dinamit" koju su zajedno snimili Frenkie i Filip Dizdar.

Jedan od omiljenih i najcjenjenijih kantautora na ovim prostorima, Gibonni, spremio je još jedno iznenađenje za svoje  mnogobrojne fanove. Radi se o novom spotu za pjesmu "Hey Crow", kojom najavljuje svoj dugo iščekivani album "20th Century Man". Premijeru Gibonnijevog video ostvarenja možete ekskluzivno pogledati u okviru MTV premijere u ponedjeljak, 17. lipnja u 20 sati - a sljedećih tjedan dana spot će se prikazivati samo na MTV kanalu i MTV sajtu.

Gibonni je album "20th Century Man" snimao tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i radi se o njegovom prvom albumu na engleskom jeziku namijenjenom europskom tržištu, koji će se uskoro naći u prodaji. Album je producirao Andy Wright koji potpisuje albume izvođača kao što su Simply Red, Massive Attack, Annie Lenox i Eurythmics, Luciano Pavarotti, Natalie Imbruglia, Gianna Nannini, Bon Jovi, Sinead O'Connor, i mnogih drugih...

O početnoj pomalo mračnoj pjesmi "Hey Crow", Gibonni kaže da je to vrlo kratka i nevjerojatna priča o povijesti ljudskog roda. Radi se o dijalogu između vrane i čovjeka čije su ruke krvave. Spot je, kao i pjesma vrlo neobičan i mračan. Režiju spota potpisuje Zdenko Bašić, za kameru su bili zaduzeni Ivan Slipčević i Filip Fiković Philatz, a za kompoziciju i animaciju Zdenko Bašić i Davor. 

Drugi izvođač čiji spot će premijerno biti prikazan ovog ponedjeljka na MTV-u je kontroverzni hip hop umjetnik Frenkie u suradnji sa Filipom Dizdarom. On će predstaviti duhoviti videospot za pjesmu "Dinamit" s aktualnog albuma Troyanac, kojim najavljuje veselo funky ljeto!  

Opuštena atmosfera pjesme okupila je nekoliko najbližih Frenkijevih prijatelja u Tuzli gdje su, kroz zabavu, napravili jedan simpatični ljetni video hit. Spot je realizirala ekipa Novagenus s kojom je Frenkie surađivao i na spotovima za pjesme "Gori" i "Situacije", također s albuma Troyanac"Odlučio sam se za pjesmu "Dinamit" jer se radi o jednoj od meni dražih pjesama s albuma i mislim da je idealna za ljeto, sunce, kupanje ali i  festivale koji slijede", rekao je Frenkie.

Premijeru najnovijih spotova: Gibonni "Hey Crow" i Frenkie i Filip Dizdar "Dinamit" pogledajte na MTV-u, u ponedjeljak, 17.lipnja u 20:00 sati

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Dupla MTV Premijera: SevdahBaby i Elemental

Ovog ponedjeljka stižu dva nova spota - SevdahBaby & Djixx predstavljaju spot za novi singl "Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)", dok Elemental predstavljaju video za pjesmu "Po mojoj mjeri".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: