• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV Express

MTV Express: Gibonni
MTV Express
MTVTV

MTV Express: Gibonni

Objavljeno 05.09.2011. 11:30h Izvor slike: Milica Czerny Urban
Novi Express u srijedu, 7. rujna u 20 sati na regionalni MTV donosi ekskluzivan nastup Zlatana Stipišića Gibonnija i njegovog benda.

Smješteni na vrhu jedne zgrade u samom centru Zagreba, u jeku priprema za veliki zadarski koncert, Gibo i njegov bend odsvirali su, samo za gledatelje MTV-ja, nekoliko dobro poznatih hitova.

“Prvi plan je bio da snimamo u liftu, ali s obzirom da nas je bilo skoro 10 sa snimateljem i toncem nismo mogli naći dovoljno velik lift. Na kraju smo se odlučili za terasu i ispalo je odlično. Prvi put smo izvodili te pjesme na taj način i baš nam je bio gušt. Sad smo ih apsolvirali za sljedeći put” – izjavio je odlično raspoloženi Gibonni.

Poznati glazbenik već je tada najavljivao nekoliko koncerata koji će obilježiti ljeto i sada možemo zaključiti da su se te najave potpuno obistinile. Definitivan highlight glazbene sezone u Istri bila je svirka pred gotovo deset tisuća fanova u pulskoj Areni.

MTV Express – Gibonni
Srijeda, 7. rujan u 20 sati samo na regionalnom MTV-ju

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Express: SevdahBABY!

U srijedu, 29. lipnja u 20:00 ne propustite pogledati mini akustični koncert koji će u okviru emisije MTV Express izvesti jedan od pionira novog beogradskog zvuka – SevdahBABY!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: