• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift
Justin Bieber
MTVTV

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift

Objavljeno 18.09.2015. 09:30h
Nova epizoda serijala MTV Essentials vam predstavlja tri glazbena diva koja će se naći u spektakularnom pop nadmetanju epskih razmjera - petkom od 19:30, samo na MTV-u!

Voditeljica Lilah Parsons povest će vas ovog petka od 19:30 kroz dvosatno nadmetanje Velike Britanije, Kanade i Amerike  - bilo da ste fan ekipe iz 1D, Justina Biebera ili popularne Swifty, zagarantirana vam je 21 esencijalna pjesma ove tri superzvijezde.

Za početak ćete čuti i vidjeti tri pjesme s početka karijere svakog od ovih izvođača, a zatim slijede njihove suradnje  i pjesme koje su trebale završiti na prvim mjestima top lista, ali im je ta čast iz raznih razloga okrutno uskraćena. Nakon toga uslijedit će serija od tri prelijepe ljubavne pjesme koje predstavljaju One Direction, Justin Bieber i Taylor Swift, pa trojac pjesama u kojima ćete zaista uživati, a sve su mega-platinasti hitovi na tržištu SAD-a.

Za kraj su ostavljene video snimke najboljih trenutaka s nastupa koji pokazuju koliko su posvećeni njihovi fanovi - bilo da ste Belieber, Swiftie ili Directioner, ove pjesme i nastupi bi vas trebale i te kako zadiviti. Konačno, posljednja tri spota koja ćete vidjeti su imala preko 100 milijuna pregleda na Internetu, a vi ih gledate u emisiji MTV Essentials - samo na MTV-u!

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift, petak, 18. rujna u 19:20 i subota 19. rujna u 19:40 - samo na MTV-u!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: Beyonce vs Nicki Minaj vs Iggy Azalea

U čijem ste vi timu? Predstavljate li Bey Hive ili Barbze? Ili možda Azaleance?

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: