• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / MTV Essentials

MTV Essentials: Lady Gaga vs Rihanna
Rihanna
MTVTV

MTV Essentials: Lady Gaga vs Rihanna

Objavljeno 25.09.2015. 09:00h
Ovo je prava "borba titana" - u petak od 19:20, samo na  MTV-u!

Ovotjedna MTV Essentials epizoda predstavlja dvije velike glazbene zvijezde u spektakularnoj borbi pop diva.

Lady Gaga i Rihanna su prilično izjednačene po svom ogromnom broju odanih fanova, sjajnim spotovima i prepoznatljivom trendseterskom stilu.

Pritom su i RiRi i GaGa imale neke od najprodavanijih phesama svih vremena - ukupno su prodale više od 240 milijuna singlova i osvojile bezbroj nagrada. Zato sve fanove Rihanne i sva mala čudovišta čeka pravo uživanje - 2 sata pjesama omiljenih dama.

Spremite se za 18 velikih pjesama, devet gospođice Stefani Germanotta i devet gospođice Robyn Fenty. Vidjet ćete hitove s početka njihovih karijera, duete s drugim kolegicama i kolegama, spotove koje dočaravaju njihovu svestranost kada je riječ o zvuku, ali i o plesnim sposobnostima.

Tu će još biti i pjesama o ljubavi i vezama, pjesama koje su ih gurnule na prva mjesta top lista, nastupa s dodjela MTV nagrada, najvećih hitova na internetu i sjajnih, ponekad pomalo mračnih spotova.

A sve to je upakirano u emisiju MTV Essentials: Lady Gaga vs. Rihanna koju premijerno možete pogledati u petak u 19:30 - samo na MTV-u!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Essentials: One Direction VS Justin Bieber VS Taylor Swift

Nova epizoda serijala MTV Essentials vam predstavlja tri glazbena diva koja će se naći u spektakularnom pop nadmetanju epskih razmjera - petkom od 19:30, samo na MTV-u!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: