• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / Just Tattoo Of Us

Just Tattoo Of Us
MTVTV

Just Tattoo Of Us

Objavljeno 31.03.2017. 16:30h Izvor slike: MTV Promo
Koliko ste spremni vjerovati vama dragoj osobi? Ultimativni test povjerenja starta na MTV kanalu u nedjelju, 16. travnja u 22:10, u emisiji Just Tattoo Of Us.

Nekada su tetovaže nosili samo robovi, robijaši ili članovi bandi. Zatim su one postale oličenje bunta, a u posljednjih par desetljeća situacija se prilično preokrenula.

Danas tetovaže predstavljaju trend kojem rijetko tko odolijeva. Neki odabiru pravim šarama kojima će ocrtati svoje tijelo posvetiti puno vremena, a oni hrabriji (ili luđi?) ne razmišljaju previše ili uopće.

Upravo na toj ideji se zasniva nova MTV-jeva emisija Just Tattoo Of Us. Svake nedjelje parovi, prijatelji, članovi obitelji i poznate osobe stavit će na test prijateljstvo i povjerenje jer će pristati jedni drugima osmisliti tetovaže.

Naravno, postoji jedna začkoljica, a to je da će dizajn crteža prvi put vidjeti kada već bude na njihovoj koži.

U svakoj epizodi, koje će voditi poznate MTV face Charlotte Crosby i Stephen Bear, po tri para će pokazati svu svoju kreativnost i umijeće u izražavanju ljubavi, prijateljstva ili potpuno bizarnih poruka kroz crtež koji će zatim vrsni tattoo majstori istetovirati na kožu njihovog dečka/djevojke, rođaka ili prijatelja.

Spremite se za šok, nevjericu i puno  zakašnjelog kajanja koje ništa neće promijeniti. Jer kada je tetovaža face Donalda Trumpa na leđima “mala maca” u usporedbi s ostalim crtežima, onda vam je jasno kako je ovo emisija koju ne želite propustiti!

P: nedjelja, 16.04. @ 22:10

R: četvrtak @ 21:00 i subota @ 21:20

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: