MTVTV / IMPULS

Relja Reksona Milanković gost emisije Impuls
Impuls
MTVTV

Relja Reksona Milanković gost emisije Impuls

Objavljeno 02.11.2015. 14:30h Izvor slike: MTV Promo
Davne ’96. u Beogradu je samo mala grupa ljudi slušala hip hop. Ljubitelji ovog glazbenog pravca su se držali zajedno i furali drugačiji, prepoznatljiv stil. Za neke je to bila samo prolazna faza, ali za neke, poput Relje Reksone Milankovića , to je bio način života.

Stvaranjem, izvođenjem i izdavanjem hip hop glazbe Relja se bavi skoro 20 godina. Kako su izgledali njegovi počeci, o nastanku Bassivityja, grupi V.I.P., nastupima s 50 Centom,  suradnji sa Strukom na aktualnom albumu "Totalna kontrola" i o dokumentarnom glazbenom filmu "Stani na put"  čut ćete direktno od Relje ove srijede od 21:00 na MTV-u u emisiji "Impuls".

Prvi projekt beogradskog hip hopera bio je Crni Protokol, a onda je udružio snage s Ivanom Jovićem Ikcem s kojim je formirao kultni sastav V.I.P. Tako je ranih 2000-ih ovaj dvojac postavio temelje hip hop scene u Srbiji. Njihov debi album "Ekipa stigla" prodao se u čak 15.000 primjeraka i ujedno je bio prvo izdanje Bassivityja. Od početka svog postojanja ova izdavačka kuća okupila razne afirmisane repere kao što su Struka, Shorty, Marčelo i drugi, ali je bila i platforma za nove, manje poznate izvođače.

Reksona je posebno ponosan na dva nastupa uz popularnog američkog repera 50 Centa, prvi put pred njegov koncert u Beogradskoj areni 2006. godine pred više od 25.000 ljudi, i drugi put tri godine kasnije u dvorani Pionir, također u Beogradu.

Među posljednjim Reljinim projektima su album "Totalna kontrola" koji je snimio s kolegom Strukom, i sudjelovanje na dokumentarnom glazbenom filmu "Stani na put", koji govori o nastanku i razvoju regionalne hip hop scene.

O svemu ovome u opuštenoj atmosferi razgovarali su Naida i Relja u novom studiju Bassivityja na vrhu zgrade odakle se pružao prelijepi pogled na Beograd...

IMPULS NA MTV-u

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div data-href="https://www.facebook.com/mtvcroatia/posts/927292460642079" data-width="500"><div><blockquote cite="https://www.facebook.com/mtvcroatia/posts/927292460642079"><p>U susret premijeri filma #StaniNaPut na MTVju i redbull.hr, Remi Elemental General Woo Frenkie Relja Milankovic Reksona...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/mtvcroatia/">MTV Hrvatska</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/mtvcroatia/posts/927292460642079">Sunday, 1 November 2015</a></blockquote></div></div>

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Branislav Trifunović gost emisije Impuls

Zašto je predstava „Beton mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, kako je bilo odrastati u glumačkoj porodici Trifunović a potom studirati glumu u Novom Sadu, zašto glumci u Srbiji sve češće postaju producenti i kakav će biti film o Piksiju na kome radi s Milošem Pušićem, saznat ćete u srijedu od 21h na MTV-u od Branislava Trifunovića, gosta emisije Impuls.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: