• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

MTVTV / IMPULS

Nermin Puškar gost emisije IMPULS
Impuls
MTVTV

Nermin Puškar gost emisije IMPULS

Objavljeno 19.01.2016. 11:25h Izvor slike: MTV Promo
Bosanskohercegovački glazbenik Nermin Puškar , poznatiji kao Puško, posljednjih osam godina živi i radi u Sloveniji...

Frontmen nekada popularne grupe „Knock Out“ ljetos je s producentom Mahirom Sarihodžićem snimio dva nova singla, čime je otvorio novo poglavlje za album. Ekipa emisije Impuls se sastala s Nerminom u Ljubljani i snimila zanimljiv intervju, koji možete pogledati u srijedu, 20.1. u 21h na MTV kanalu.

Photo: MTV promo

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, mnogi su pomislili kako se Nermin povukao sa scene. Međutim, to je daleko od istine. On se aktivno bavi onim što najbolje radi, a to je glazba. Marljivo je stvarao pjesme za druge izvođače, sklada, svira u bendu „Dobr Joke“, s kojim često nastupa, a uspjeva pronaći i vremena za sebe i polako priprema novi materijal.

Koje osjećaje nosi iz perioda kada je bend „Knock Out“ bio veliki na regionalnoj sceni, koliko uživa u romantičnom slovenskom glavnom gradu, koji ga još uvijek oduševljava svojom ljepotom i u kojem i dalje uspijeva pronaći dijelove grada koji ga natjeraju da uzme telefon i fotografira ih? Nermin će gledateljima Impulsa ispričati i kako je došlo do suradnje s Tonijem Cetinskim na pjesmi „Sigurni“ i koliko je to utjecalo na daljnji tijek njegove karijere. Saznat ćete zašto se još uvijek nije usudio stvarati na slovenskom jeziku, koji je album posljednji preslušao i s kojim kolegama glazbenicima bi volio surađivati u budućnosti.

Photo: MTV promo

Pogledajte emisiju Impuls na MTV kanalu u srijedu u 21:00 i razgovor s Nerminom Puškarom, i saznajte novosti i iz svijeta glazbe, showbiza i stanje na listi MTV Domaćica.

IMPULS

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Bend Siddharta gost emisije IMPULS - Večeras u 21h

Emisija Impuls posjetila je Ljubljanu kako bi ugostila Janija Hacea i Primoža Benka, članove jednog od najvećih regionalnih bendova - slovenske Siddharte.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: