MTVTV / IMPULS

Kristina Kovač gošća emisije Impuls
Impuls
MTVTV

Kristina Kovač gošća emisije Impuls

Objavljeno 19.10.2015. 16:30h Izvor slike: MTV Promo
Kristina Kovač , skladateljica, autorica tekstova, pjevačica i producentica, a odnedavno i spisateljica, ovotjedna je gošća emisije  Impuls .

Ove srijede od 21:00 na MT-u pogledajte što je Kristina imala za reći svojoj prvoj knjizi „Drvo života“, koja je po mišljenju kritike „najhrabriji ljubavni roman u posljednjih nekoliko godina“. Što ju je inspiriralo da napiše priču kroz koju se ispoljava „sveto trojstvo ljubavi“, odnosno spoj tri najveće ljubavi koje postoje u životu žene –prema majci, muškarcu i ljubav prema djetetu. Ipak, iako mnogi hvale njen roman, Kristina ne planira graditi karijeru kao spisateljica.

Ono po čemu je ona bila i ostala poznata je njen glazbeni rad - kroz grupu K2 koju je formirala ’90-ih godina sa sestrom Aleksandom i kroz solo karijeru. Prisjetila se početka kada se sa 17 godina upustila se u jednu od najvećih životnih avantura i sa sestrom Aleksandrom otputovala u London na edukaciju.

Tada je takav poduhvat bio izuzetan uspjeh koji im se višestruko isplatio jer su se naučile disciplini, suradnji s producentima a svakako je utjecalo na njihov jedinstven stil koji ih je od starta izdvojio od ostalih izvođača na sceni.

Kristina je nedavno odigrala važnu ulogu u u glazbenom natjecanju X Factor Adria u kojem je bila jedna od sutkinja. Cijelo to iskustvo joj je puno značilo jer je imala priliku raditi s mladim i talentiranim ljudima, a i mlađa publika ju je odlučila upozati upravo zbog njene iskrenosti i karaktera.

Ipak, kako priznaje, ne bi voljela biti dio drugih oblika reality programa, jer voli uživati u komforu, a da bi ponovo pristala biti članica žirija nekog pjevačkog natjecanja morala bi dobiti garancije da će pobjednici zaista dobiti ono što im je obećano.

Kristina je također pričala o svojim daljim planovima na glazbenom polju, o prvom srpskom boy bendu „Peti element“, uživanju u radu s mladim talentima, novoj pjesmi koju je napisala za Marka Balabanovića i općem stanju na pop sceni.

Pogledajte što je sve imala za reći u srijedu od 21:00 u Impulsu na MTV-u!

IMPULS NA MTV-u

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Amel Ćurić gost emisije Impuls

Sunčano Sarajevo još jednom je ugostilo ekipu emisije Impuls koja se susrela s uvijek vedrim i nasmijanim Amelom Ćurićem.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: