MTVTV / IMPULS

Impuls na dodjeli 2015 EMAs u Milanu
EMA
MTVTV

Impuls na dodjeli 2015 EMAs u Milanu

Objavljeno 14.11.2015. 11:00h Izvor slike: MTV Promo
Impuls ovog tjedna predstavlja doživljaje iz Milana, s najvećeg glazbenog događaja u Europi - EMAs.

Kako je sve izgledalo, koje zvijezde su bile viđene a koje skrivene u Milanu i što građani glavnog grada mode misle o tome što se drugi put ovakav događaj odigrava u njihovom gradu saznat ćete ako pogledate Impuls u srijedu, točno u 21 sat.

"Lijepo je ugostiti MTV u Milanu. Imamo puno besplatnih koncerata i to je sjajno", kaže za Impuls uzbuđeno jedna tinejdžerica iz Milana.

Naida je razgovarala i s dva para koji su osvojili besplatne ulaznice za ovu prestižnu manifestaciju. Jedan je iz Srbije dok je drugi putovao 36 sati, čak s Novog Zelanda kako bi prisustvovao spektaklu koji je uslijedio.

U kadru Impulsa bio je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, koji je dodijelio nagradu za najbolji hip-hop, sa svojom ljepšom polovicom Jelenom.

Impuls na EMAsEMAs u Impulsu – u srijedu 18. studenog u 21 sat

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Marčelo gost emisije IMPULS

Ove srijede vas emisija Impuls vodi u Milano, talijanski grad koji je prije dva tjedna bio glazbeni centar svijeta i domaćin MTV EMA dodjele nagrada. OSim vrhunskih izvođača, vatrenih fanova i Novaka Đokovića, jedan od gostiju ove ceremonije bio je i Marko Šelić Marčelo.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: