MTVTV / IMPULS

Hristina Popović gošća emisije IMPULS
Impuls
MTVTV

Hristina Popović gošća emisije IMPULS

Objavljeno 08.12.2015. 10:30h Izvor slike: MTV Promo
Jesenji dan u Beogradu ekipa emisije Impuls je provela na jednoj tržnici u ugodnom razgovoru s glumicom Hristinom Popović.

Izbor ovakve lokacije nimalo ne treba čuditi jer je Hristina veliki ljubitelj tržnica, i kako sama kaže, svaki put kada tu kroči nestane svaka loša misao zbog vreve, boja i  mirisa koji tamo vladaju. A kako je cijeli život na raznim režimima ishrane, trenutno jede samo sirovu hranu, tako su štandovi s voćem i povrćem jedina mjesta koje redovito posjećuje.

Hristina Popović Impuls

Talentirana glumica je, osim po zapaženim kazališnim i filmskim ulogama, poznata i po svom avanturističkom duhu i zaljubljenosti u ekstremne sportove. Tako se, nakon ronjenja i skakanja padobranom, počela baviti i planinarenjem. I dok Hristina obilazi okolne planine, brine o djetetu i nastupa u brojnim beogradskim kazalištima, ona uspijeva pronaći vremena i da se posveti zahtjevnim pripremama za nove uloge. Nedavno je počelo snimanje romantične komedije "Jesen samuraja" s Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, pod redateljskom palicom Danila Bećkovića. Kako je Hristina u šali otkrila, pola postave glumaca je za potrebe ovog filma smršalo ukupno oko 150 kilograma.

Hristina Popović Impuls

Odakle crpi snagu da bude "žena samuraj" u svakodnevnom životu, što je čini sretnom, ima li dovoljno ljubavi u životu, kako gleda na tematiku filma "Parada" četiri godine nakon premijere, je li se promijenio način razmišljanja ljudi prema gay populaciji, zašto je važno napraviti film koji komunicira s publikom, a ne nužno samo umjetnički ili festivalski film, saznat ćete u zanimljivom razgovoru za emisiju Impuls.

IMPULS

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

IMPULS na izložbi EXPO 2015 u Milanu

Od 1851. godine se u svijetu održava Expo izložba, najveći svjetski sajam.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: