MTVTV / IMPULS

Ella Dvornik gošća emisije IMPULS
Impuls
MTVTV

Ella Dvornik gošća emisije IMPULS

Objavljeno 14.12.2015. 22:00h Izvor slike: Promo / MTV
Jedinstvena Ella Dvornik , pjevačica, blogerica koja piše o putovanjima, hradi, modi, trendovima, i kćerka preminulog "kralja funka" – Dine Dvornika, za sebe kaže da je još uvijek izgubljena u životu, ali da voli sve i svakoga.

Trenutno živi u Londonu, obišla je brojne zemlje i gradove na planeti, a svoje dojmove i fotografije s tih egzotičnih destinacija prenosi na svojoj blog stranici. Njen boravak u Zagrebu ekipa emisije Impuls je iskoristila da se sastanu i snime jedan vrlo duhovit i spontan intervju, koji u srijedu od 21:00 možete pogledati na MTV-u.

Sredinom prosinca se nekako prirodno nameće da svaki razgovor započne pitanjem gdje proslaviti doček Nove godine. Ellin izbor će, ove godine, najvjerojatnije pasti na Zagreb, gdje će u udobnosti svog doma uz njoj drage ljude ispratiti uspješnu 2015. godinu.

Ella i Naida su popričale o brojnim temama - o šminki, pisanju bloga, putovanjima s izabranikom Charlesom Pearceom, japanskom jeziku i novonastaloj želji da uči ruski. Čut ćete kako se odlučila na odlazak u inozemstvo, što joj tamo godi, a što smeta.  

Koje riječi na hrvatskom zna njen dečko, koje su dobre strane zabavljanja sa strancem i starijim muškarcem, kao i koje su prednosti da se stariji muškarac zabavlja s mlađom djevojkom?

Također ćete saznati zašto na njenom blogu piše o skupim i luksuznim putovanjima, a jeftinim krpicama i zašto je odlučila da zbog španjolskih serija više ne skida šminku pred spavanje.

Tu su još i MTV glazbene i filmske vijesti i pregled stanja na jedinoj regionalnoj listi MTV Domaćica.

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Hristina Popović gošća emisije IMPULS

Jesenji dan u Beogradu ekipa emisije Impuls je provela na jednoj tržnici u ugodnom razgovoru s glumicom Hristinom Popović.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: