MTVTV / IMPULS

Branislav Trifunović gost emisije Impuls
MTVTV

Branislav Trifunović gost emisije Impuls

Objavljeno 26.10.2015. 13:15h Izvor slike: MTV Promo
Zašto je predstava „Beton mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, kako je bilo odrastati u glumačkoj porodici Trifunović a potom studirati glumu u Novom Sadu, zašto glumci u Srbiji sve češće postaju producenti i kakav će biti film o Piksiju na kome radi s Milošem Pušićem, saznat ćete u srijedu od 21h na MTV-u od Branislava Trifunovića, gosta emisije Impuls.

Glumac, producent i redatelj Branislav Trifunović, u prijateljskom razgovor s Naidom a pred izvođenje predstave „Beton Mahala“ u Božidarcu, otkrio je zanimljice detalje svog odrastanja, studiranja i trodesetljetnog bavljenja glumom u Srbiji, i regiji.

Kako i zašto je „Beton Mahala“ zabranjena u Novom Pazaru, i time dobila etiketu „kontroverzne predstave“, koje su prednosti studiranja daleko od doma na Akademiji u Novom Sadu, kako se od glumca postaje producent i redatelj ali i zbog čega je film „Odumiranje“ tako poučan, samo su neki od odgovora koje je Trifunović dao Naidi u novom izdanju Impulsa.

Popularni Bane Trifunović, najavio je novi projekt o Draganu Stojkoviću Piksiju, koji priča priču o ovom, prema njegovom mišljenju, „najboljem fudbaleru svih vremena“. Tome kako je bilo igrati u jednom klubu, a potom otići iz zemlje kada je i sama počela da nestaje, postati zvezda u velikom Japanu i dobiti orden od japanskog cara.

Zašto on nije odlučio da ne ode iz zemlje i zašto je htio napraviti homage ljudima sa sela“, i zašto se u životu vodi motom "Kada znaš da si u pravu, kada pričaš stvar koja je ljudska - ne odustaješ" saznat ćete u ovotjednom izdanju Impulsa, emisije u zajedničkoj suradnji N1 i MTV Adria.

IMPULS NA MTV-u:

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Kristina Kovač gošća emisije Impuls

Kristina Kovač, skladateljica, autorica tekstova, pjevačica i producentica, a odnedavno i spisateljica, ovotjedna je gošća emisije Impuls.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: