• Sada Ridiculousness #712
  • Sljedeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / IMPULS

Bend Siddharta gost emisije IMPULS - Večeras u 21h
Impuls
MTVTV

Bend Siddharta gost emisije IMPULS - Večeras u 21h

Objavljeno 11.01.2016. 15:20h Izvor slike: MTV
Emisija Impuls posjetila je Ljubljanu kako bi ugostila Janija Hacea i Primoža Benka, članove jednog od najvećih regionalnih bendova - slovenske Siddharte.

O čemu su Naida i njeni gosti razgovarali pogledajte u novom izdanju Impulsa u srijedu od 21:00 na MTV kanalu.

U Steklenoj dvorani Gospodarskega razstavišča, dok je bend bio na pauzi od probe večer prije velikog koncerta kojim su obilježili 20 godina karijere i novog albuma „Ultra“, rock velikani su se osvrnuli na svoju bogatu povijest, ali i otkrili kakvi su im planovi za budućnost.

Poznato je da je bend dobio naziv po romanu „Siddhartha“ Hermana Hessea. Tada nisu znali da će ime koje su odabrali zapravo i odrediti njihov put i da će značanje tog romana postati njihov moto. Iako iza sebe imaju 20 godina postojanja na sceni, osam studijskih albuma i legendarne koncerte, bend za sebe kaže da su još uvijek na putu ka cilju i da je putovanje ono u čemu uživaju.

Siddharta

Zašto još uvijek vjeruju u izdavanje cjelovitog albuma, a ne u izdavanje pojedinačnih singlova te planiraju li ponovnu suradnju sa slovenskim simfonijskim orkestrom, kako je došlo do suradnje s Damirom Urbanom i DJ Umekom i zašto se pronalaze i u knjizi "Mali princ" - odgovore na ova pitanja saznat ćete u srijedu u 21h na MTV-ju.

IMPULS NA MTV KANALU

Premijera: srijedom u 21:00

Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Najbolje od Impulsa u 2015. godini, 2. dio - Večeras u 21h

U prvom izdanju emisije Impuls u novoj 2016. godini još jednom ćemo se osvrnuti na razgovore koja je Naida vodila sa brojnim gostima sa kojima se se sastala u svim većim gradovima regije, a i šire.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: