• Sada World Stage
  • Sljedeće 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 02.20H Music Non Stop
  • Još kasnije 06.10H Morning Mix

MTVTV / Grossbusters

Grossbusters od 31. siječnja samo na MTV-u!
MTVTV

Grossbusters od 31. siječnja samo na MTV-u!

Objavljeno 22.01.2016. 14:00h Izvor slike: MTV Promo
U mnogim sobama postoji „ona“ stolica na koju se bacaju stvari dok se gomila ne prevrne. Veličina te stolice, brda garderobe i nereda na njoj može poprilično varirati, ali šta se dogodi kada se cijela soba pretvori u jedno veliko, nepregledno smetlište?

Ukoliko želite saznati kako izgledaju najneurednije i najodvratnije sobe, ali sa sigurne udaljenosti, onda je Grossbusters prava serija za vas.

U novoj MTV-jevoj seriji voditelj Evan Spaulding i njegov tim pronalaze najprljavije sobe u Americi u pokušaju da natjeraju vlasnika sobe da zauvijek promijeni svoje navike, ili će morati pretrpiti prikladnu kaznu.

Nakon inspekcije svake sobe, koje su toliko neuredne da će vam se želudac okrenuti, Evan će vlasniku sobe ponuditi dvije opcije – „The Dirty Deal“, priliku da se iskupi tako što će srediti sobu, ili „Moment of Sahem“, odnosno javno poniženje.

Zauzvrat će vješti tim Grossbuster dizajnera u potpunosti preurediti njihovu sobu i tako ovim prljavcima promijeniti život iz korijena.

Ukratko, Grossbusters je nešto kao „Pimp My Ride“ samo u sobnoj varijanti, a na MTV kanalu možete gledati dvije vezane epizode nedjeljom od 19:50 ili reprizno ponedjeljkom u 21:00.

Fotografije u tekstu: MTV Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: