• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Geordie Shore

Stiže Geordie Shore 13!
Geordie Shore 13
MTVTV

Stiže Geordie Shore 13!

Objavljeno 11.11.2016. 13:35h Izvor slike: MTV Promo/Geordie Shore 13
Svi s nestrpljenjem očekujemo novu sezonu Geordie Shore serijala još od završetka „Big Birthday Battle“. Čekanju se vidi kraj jer nove epizode stižu na MTV kanal u nedjelju, 20. studenog od 22:10.

Ovo će biti prva sezona bez Charlotte Crosby, ali drame neće manjkati pošto je ostatak ekipe obišao brojne party lokacije i spremio pregršt zabave koju ne smijete propustiti pogledati. Puno ludih zabava na Majorci, Cipru, Krfu i Ibizi držat će vas prikovane kraj malih ekrana.

Od prvobitne postave ostalo je još samo dvoje veterana - Holly Hagan i Gary Beadle, a popularni Gaz je nakon 13 snimljenih sezona siguran da je ovo bila uvjerljivo najluđa (iako nema više Charlotte s kojom bi se svađao, mirio i pravio kaos) sezona.

Chantelle Connolly će također napustiti snimanje Geordie Shorea na pola sezone i to će jako uvrijediti i razljutiti ostatak ekipe.

Spremite se za nedjelju, 20. studenog, i nove epizode Geordie Shorea – očekuje vas dosta zabavi na bazenima i plažama na ekskluzivnim party otocima. Bit će tu padova (Marnie), telefoniranja cipelom umjesto telefonom (Chloe) i konstantnog barenja (svi!).

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Kada Geordijevci partijaju, to je kaos u najavi. Kada se natječu tko će napraviti luđu i naumjereniju rođendansku zabavu, onda to zaslužuje novu sezonu Geordie Shorea.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: