• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 00.30H World Stage
  • Kasnije 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.20H Music Non Stop

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore: Big Birthday Battle
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore: Big Birthday Battle

Objavljeno 20.05.2016. 09:15h Izvor slike: MTV Promo
Kada Geordijevci partijaju, to je kaos u najavi. Kada se natječu tko će napraviti luđu i naumjereniju rođendansku zabavu, onda to zaslužuje novu sezonu Geordie Shorea.

Ultimativna Geordijevska zabava povodom petog rođendana upravo počinje i svi ste pozvani!

Bivši ukućani Sophie Kasaei, James Tindale, Jay Gardner, Dan Thomas, Ricci Guarnaccio i Kyle Christie vratit će se u svoje “prirodno stanište”, vilu Geordie Shorea, kako bi sa sadašnjim ukućanima proslavili mini jubilej. Ovo neće biti obična zabava, već mega zabava koja zahtjeva čak šest specijala, koje na MTV kanalu možete da pratite nedjeljom od 22:10.

Stari i novi stanari naći će se u misiji organiziranja najveće zabave u Geordie stilu IKADA! Ali ako mislite da će se Geordijevci ujediniti oko jedine stvari koju svi vole i u kojoj se slažu, varate se. Podijelit će se u dva tima, predvođena Gazom i Charlotte i natjecanje počinje!

Foto: MTV Promo

Kako će Charlotte reagirati kada vidi svoju BFF-icu Sophie poslije toliko vremena u kući? Hoće li Jay uspjeti kontrolirati ukućane i koga će od novajlija uzeti pod svoje kako bi načinio od njega pravog Geordijevca? Nakon što je napustio kuću uz prasak, hoće li Jamesa dočekati raširenih ruku ili namrgođenog lica? I što će Holly reći na to, imajući u vidu njenu otvorenu vezu s Kylom koja sve više uzima maha?

Poslije pet godina svima je jasno da nije lako pretpostaviti bilo što u vezi s najpoznatijim stanovnicima Newcastlea, zato morate pogledati novu sezonu i odgovore saznati sami.

Geordie Shore: Big Birthday Battle, od nedjelje, 22. svibnja od  22:10, samo na MTV kanalu.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore 12

Od nedjelje, 27. ožujka, starta dvanaesta sezona serijala Geordie Shore!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: