• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore 14
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore 14

Objavljeno 31.03.2017. 09:55h Izvor slike: MTV Promo
Oi Oi! Geordijevci se vraćaju i to u duplo većem sastavu, što može značiti samo jedno, a to su dvije stvari: više zabave, drame i totalnog kaosa!

Šefica Anna je imala dovoljno vremena osmisliti nove interesantne zadatke i zaduženja za naše voljene Geordie Shore veterane - Gaza, Marnie, Sophie, Chloe, Aarona, Nathana, Mary i Scottyja T, ali šok će tek uslijediti kada se ekipi pridruži čak osam novih „radnika“. Njihov cilj će biti dokazati da su dovoljno ludi da bi ostali u kući, jer će samo jedan moći da postati dio ekipe.

Foto: MTV Promo

Abbie Holborn, Billy Philips, Chelsea Barber, Elettra Lamorghini, Eve Shannon, Sam Bentham, Sarah Goodhart i Zahida Allen su novi sudionici 14. sezona Geordie Shorea i jedva čekaju krenuti na svoju misiju kako bi dokazali da imaju ono što je potrebno da postanu autentični Geordijevci.

U 13. sezoni, Geordiji su otputovali do plavog mora i neba Mediterana gdje su „ovjerili“ najveća i najbolja party otočja na svijetu! Pratili smo kako se profi ekipa zabavlja po ekskluzivnim ljetovalištima, zaljubljuje i odljubljuje – sjećate se (eksplozivnog) kraha ljubavi između Aarona i Marnie što ih je natjeralo da napuste reality na neko vrijeme...

Foto: MTV Promo

U tipično Geordie Shore stilu, čini se da ih drama prati gdje god da su. U novoj sezoni Geordie Shore: New Radgie Rampage veteran i novi radnici će odmjeravati snage u partijanju u rodnom Newcastleu i ekskluzivnom francuskom skijalištu Tonj, a tko će izaći kao pobjednik pratite u novim epizodama od 9. travnja, nedjeljom u 20:40 i reprizno srijedom u 21:00 i petkom u 21:10.

P: nedjelja, 09.04.  @ 20:40

R: srijeda @ 21:00  i petak @ 21:10

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Stiže Geordie Shore 13!

Svi s nestrpljenjem očekujemo novu sezonu Geordie Shore serijala još od završetka „Big Birthday Battle“. Čekanju se vidi kraj jer nove epizode stižu na MTV kanal u nedjelju, 20. studenog od 22:10.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: