• Sada Teen Mom 2 S. 7 #714
  • Sljedeće 18.00H Ridiculousness #712
  • Kasnije 18.20H Ridiculosness #416
  • Još kasnije 18.40H 3 From 1

MTVTV / Geordie Shore

Geordie Shore 10
Geordie Shore
MTVTV

Geordie Shore 10

Objavljeno 07.04.2015. 08:30h
Geordievci su se vratili u Newcastle i partijanje i ludovanje u rodnom gradu se nastavlja. Osam starih članova ekipe je na okupu - Gary, Charlotte, Holly, Scott, Marnie, Aaron, James i Kyle - a ovaj put im se pridružuju dvoje novih, Chloe i Nathan, koji obećavaju da će napraviti KAOS!

Mnogo vode je proteklo rijekom Tyne otako su se ovi ukućeni upoznali i spojili, a deset sezona Geordie Shore serije je dokaz da su svašta zajedno proživjeli. Prijateljstva, romanse, svađe, mirenja, odlaske i vraćanja… zato ne čudi što se neka od pitanja iznova ponavljaju. Hoće li Charlotte i Gary obnoviti svoju vezu? Hoće li Holly i Kyle uspješno savladati sve izazove? Jesu li Aaron i Marnie prekinuli zauvijek ili tračak nade ipak postoji? I hoće li se Aaron i Scott prestati svađati oko djevojaka?

Ok, za Arona i Scotta nitko ne može garantirati, ali jedno je sigurno - kada se ova disfunkcionalna obitelj opet spoji, ništa nije onako kako se čini na prvi pogled i od sigurne ludnice ih dijeli samo nekoliko čašica tekile...

Standardna ekipa, pojačana s dva nova člana, garantira dramu, zabavu i dobro poznatu atmosferu koja vlada u kući najpoznatijih Geordijevaca.

U ovoj sezoni oprostit ćemo se od Jamesa Tindalea i njegove famozne "šalu na stranu" frizure. Ukućani će njegov odlazak iz Geordie Shorea doživeti vrlo emotivno i burno, a kada i kako će priopćiti da napušta show u kojem je sudjelovao od prvog dana saznat ćete uskoro. Vjerujte nam da tu epizodu ne želite propustiti!

S dva nova Geordieja spremnim da začine stvari, deseta sezona obećava više ludila nego ikad do sad! Kako će cure reagirati na Chloe i hoće li dečki prihvatiti Nathana u svoju ekipu? Gledajte i saznajte od nedjelje, 19. travnja u 22:20, samo na MTV-u!

P: Nedjelja, 19.4 @22:20

R: Ponedjeljak@22:40

R: Sijreda@23:30

R: Četvrtak@22:40

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Geordie Shore 9

"Pali anđeli sa Sjevera" još uvijek nisu spremni da se odreknu svog ludog partijanja. Ali ovog puta dolazi do velikog preokreta! Na prijestolje Geordie kraljevstva dolazi Kraljica Vicky!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: