• Sada Top 20
  • Sljedeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Geordie Shore 14 #1409
  • Još kasnije 21.50H Geordie Shore 14 #1410

MTVTV / Fired By Mum and Dad

Fired By Mum & Dad
Fired By Mum & Dad
MTVTV

Fired By Mum & Dad

Objavljeno 02.12.2015. 10:00h Izvor slike: MTV promo
Što raditi s razmaženim klincima koji se ne trude zadržati posao nego su navikli da žive na mamin i tatin račun?

MTV je odlučio stati na stranu roditelja i pružiti im priliku da dovedu svoje "mezimce" u red - a kako to točno izgleda pratit ćete u novoj seriji Fired by Mum & Dad od nedjelje u 19:50.

MTV će osigurati posao iz snova grupi tinejdžera, dok će ih njihovi roditelji tajno promatrati dok rade i pratiti kako se ponašaju. Ukoliko se ispostavi da namjerno 'zabušavaju' i da se drsko ponašaju prema šefovima, roditelji će im prirediti ne baš ugodno iznenađenje – oni će ih osobno otpustiti, ukinuti im džeparac i sve povlastice na koje su navikli.

Upoznat ćete Molly, djevojku koja toliko dugo i uspješno odustaje od svega da je postala profesionalka u toj (ne)disciplini. Tu je Robyn kojoj je samo 21 godina a već je promijenila 30 poslova, od čega je najkraći trajao samo šest sati. Ni Jasmine vas neće ostaviti ravnodušnim – njen san je da ima svoju modnu marku, ali ako bi netko drugi mogao odraditi sav posao umjesto nje to bi bilo savršeno... Sad je došlo vrijeme da ovim razmaženim klincima netko stane na put i stavi ih u "uspjeti ili propasti" situaciju. Jer ovaj put osim otkaza, koje su već navikli dobivati, riskiraju da ih roditelji otpuste i ukinu im sve prihode i povlastice zbog kojih su i postali nepodnošljivi i bahati.

Hoće li se ovi tinejdžeri dovesti u red ili će mama i tata morati otpustiti svoju djecu i skinuti ih sa svoje platne liste - pratite nedjeljom od 19:50 ili reprizno ponedjeljak od 21:00.

Fired By Mum & Dad Sunday 19-50 from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: