• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Fired By Mum and Dad

Fired By Mum & Dad Weekend
MTVTV

Fired By Mum & Dad Weekend

Objavljeno 05.03.2016. 08:15h Izvor slike: MTV promo
MTV je odlučio stati na stranu roditelja i pružiti im priliku da dovedu svoje „mezimce“ u red, a kako to točno izgleda pratit ćete u novoj seriji „Fired by Mum & Dad“ ovog vikenda od 12:10.

Što raditi sa razmaženim klincima koji se ne trude zadržati posao nego su navikli živjeti na mamin i tatin račun?

MTV će pružiti priliku za posao iz snova grupi tinejdžera, dok će ih njihovi roditelji tajno promatrati dok rade i pratiti kako se ponašaju. Ukoliko se ispostavi da namerno „zabušavaju“ i da se drsko ponašaju prema šefovima, roditelji će im prirediti ne baš ugodno iznenađenje – oni će ih osobno otpustiti, ukinuti im džeparac i sve povlastice na koje su navikli.

Upoznat ćete Molly, djevojku koja toliko dugo i uspješno odustaje od svega da je postala profesionalac u toj (ne)disciplini. Tu je Robyn kojoj je samo 21 godina a već je promijenila 30 poslova, od čega je najkraći trajao samo šest sati.

Ni Jasmine vas neće ostaviti ravnodušnima – njezin san je da ima svoju modnu marku, ali kad bi netko drugi mogao odraditi sav posao umjesto nje to bi bilo savršeno... Sad je došlo vrijeme da ovim razmaženim klincima netko stane na put i stavi ih u „uspjeti ili propasti“ situaciju.

Jer ovaj put osim otkaza, koje su već navikli dobivati, riskiraju da ih roditelji otpuste i ukinu im sve prihode i povlastice zbog kojih su i postali nepodnošljivi i bahati.

Hoće li se ovi tinejdžeri „dovesti u red“ ili će mama i tata morati otpustiti svoju djecu i skinuti ih sa svog platnog spiska - pratite u Fired By Mum & Dad Weekendu ove subote i nedjelje od 12:10!

Fired by mum and dad Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Foto: MTV Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Fired By Mum & Dad

Što raditi s razmaženim klincima koji se ne trude zadržati posao nego su navikli da žive na mamin i tatin račun?

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: