• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 5
Ex On The Beach 5
MTVTV

Ex On The Beach 5

Objavljeno 19.08.2016. 10:35h Izvor slike: MTV Promo
Iščekivanju je došao kraj - peta sezona MTV realityja Ex On The Beach je pred nama i počinje u nedjelju, 21. kolovoza od 22:10.

Do sada smo već navikli na dramu, kaos, ludilo, barenje i svađanje, ali nas ipak ova ekipa preplanulih i istetoviranih dečkiju i cura iznova iznenađuje. Zato slobodno očekujte neočekivano jer će se u novoj sezoni čak osam sexy samaca iz ranijih izdanja ovog realityja ponovo sastati u vili na Tajlandu. Svako od njih će imati drugačiji motiv za povratak – neki će željeti riješiti nedovršene poslove, drugi će željeti osvetu, dok će pojedini jednostavno htjeti "pomrsiti konce" drugim sudjelovateljima.

Gaza će već prve večeri zavesti Jemma, stari rivali Bear i Jordan borit će se za naklonost Chloe, a ljubav će cvjetati između Olivie i Liama... ali kada počnu iz vode izranjati bivši i bivše i situacija se dodatno zakomplicira, dobro znana Ex On Th Beach drama će EX-plodirati i pokrenuti tzunami.

Hoće li se ex parovi uspjeti pomiriti, osvetiti ili riješiti probleme iz prošlosti, kako će reagirati kada vide svoje bivše s novim partnerima i tko će sljedeći izroniti iz mora, saznajte u novim epizodama Ex On The Beach 5, samo na MTV kanalu od nedjelje, 21. kolovoza u 22:10.

Ex On The Beach 5 Sunday 22-10 from MTV Adria on Vimeo.

Ex On The Beach 5
P: nedjelja, 21.8. @ 22:10
R: četvrtak @ 21:00
R: subota @ 23:20

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 4 Weekend

Što može uživanje na plaži uz šum mora i flertovanje sa zgodnim singl ljudima pretvoriti u pakao? Odgovor je jednostavan -  ex dečko ili cura koji se iznenada pojavljuju kako bi svemu tome stali na kraj! A kako to sve izgleda, saznat ćete ovog vikenda koji je posvećen seriji Ex On The Beach sezona 4!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: