• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 4
Ex On The Beach
MTVTV

Ex On The Beach 4

Objavljeno 21.01.2016. 12:15h Izvor slike: MTV Promo
Što može uživanje na plaži uz šum mora i druženje sa zgodnim singl ljudima pretvoriti u pakao? Odgovor je jednostavan -  ex dečko ili cura koji se iznenada pojavljuju da bi svemu tome stali na kraj!

Četvrta sezona MTV hit serije Ex on the Beach donosi upravo to. Osam zgodnih singl mladih ljudi je spremno provesti odmor iz snova u prelijepom Portugalu, ali ono što ne znaju je da su njihovi bivši dečki i cure također spremni da im to uživanje upropaste.

I dalje je najveće pitanje čiji će se bivši/bivša pojaviti sljedeći, ali to nije sve što vas očekuje od zapleta u novoj sezoni EXOTB. Prošlost će sustići naše samce kada se najmanje budu nadali, a taman kada budu dokučili pravila igre, MTV će ih promijeniti.

Mržnja, svađe, suze, drama, podivljale emocije… i još bivših! Očekujete neočekivano u novoj sezoni Ex On The Beach, samo na MTV kanalu od 31. siječnja, nedjeljom od 22:20 ili reprizom četvrtkom od 21:00.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 3

MTV-jev hit reality show "Ex on the Beach" se vraća s trećom sezonom! Držeći se okušanog formata iz prethodnih izdanja, svjedočit ćete još jednom lukavom obratu.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: