• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 4 Weekend
Ex On The Beach
MTVTV

Ex On The Beach 4 Weekend

Objavljeno 20.08.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Što može uživanje na plaži uz šum mora i barenje sa zgodnim singl ljudima pretvoriti u pakao? Odgovor je jednostavan - ex dečko ili cura koji se iznenada pojavljuju da svemu tome stanu na kraj! A kako sve to može izgledati saznat ćete ovog vikenda koji je posvećen seriji Ex On The Beach i sezoni 4, a sve to u susret petoj sezoni koja premijerno počinje s prikazivanjem u nedjelju 21. kolovoza od 22:10!

Četvrta sezona MTV hit serije Ex on the Beach donijela je upravo to. Osam zgodnih singl mladih ljudi spremno je provesti odmor iz snova u prelijepom Portugalu, ali ono što ne znaju je da su njihovi bivši dečki i cure takođre spremni pokvariti im to uživanje.

I dalje je najveće pitanje čiji će se bivši/bivša pojaviti sljedeći, ali u to nije sve što vas očekuje od zapleta u novoj sezoni EXOTB. Prošlost će sustići naše samce kada se najmanje budu nadali, a taman kada budu dokučili pravila igre, MTV će ih preomijeniti.

Mržnja, svađe, suze, drama, podivljale emocije… i još bivših! Očekujete neočekivano u četvrtoj sezoni Ex On The Beach, samo na MTV kanalu ovog vikenda 20. i 21. kolovoza!

Ex On The Beach 4 Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 5

Iščekivanju je došao kraj - peta sezona MTV realityja Ex On The Beach je pred nama i počinje u nedjelju, 21. kolovoza od 22:10.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: