• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

MTVTV / Ex On The Beach

Ex On The Beach 3 Weekend
Ex On The Beach 3
MTVTV

Ex On The Beach 3 Weekend

Objavljeno 23.01.2016. 08:15h Izvor slike: MTV Promo
Pred početak premijernog četvrtog serijala “Ex on the Beach”, MTV je će ovaj vikend posvetiti trećoj sezoni popularne serije!

Držeći se oprobanog formata iz prethodnih izdanja, svjedocit ćete još jednom lukavom obrtu.

Osam sexy samaca naći će se na odmoru iz snova u prelijepom Meksiku. Suncem obasjane plaže, preplanula tijela i privlačni single mladi ljudi koji su raspoloženi za druženje – zvuči kao savršen recept za dobar provod!

Što onda može krenuti po zlu? Pa, zapravo, mnogo toga, posebno ako u ekipu pozovete nepoželjne goste – bivše dečkee i cure koji će se iznenada pojavljivati na otoku prilično odlučni da poremete zabavu.

Kako bi neizvjesnost bila veća, ne zna se čiji ex dolazi sljedeći, kao ni zbog čega. Neki jednostavno ne žele da njihovi bivši partneri nastave dalje i sve će napraviti da im pokvare novu vezu, neki žele osvetu zbog ružnog i bolnog raskida, a oni romantični ne mogu prihvatiti da je kraj i žele još jednu šansu...

Igra počinje - ali tko će osvojiti čije srce ostaje vam da saznate u subotu od 12:30 i nedjelju od 12:10, samo na kanalu MTV!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ex On The Beach 4

Što može uživanje na plaži uz šum mora i druženje sa zgodnim singl ljudima pretvoriti u pakao? Odgovor je jednostavan -  ex dečko ili cura koji se iznenada pojavljuju da bi svemu tome stali na kraj!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: