• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

MTVTV / Catfish: The TV Show

Catfish: The TV Show 6
Catfish: The TV Show
MTVTV

Catfish: The TV Show 6

Objavljeno 30.03.2017. 09:35h Izvor slike: MTV Promo
Spremite se za uzbudiljiva razotkrivanje lažnih online romansi u novim Catfish epizodama.

Lažni profili i podmetanje tuđih slika umjesto svojih nisu ništa novo i neočekivano, ali kada dopisivanje s nekim tko se krije iz ekrana traje nekoliko godina i preraste u romansu, otkrivanje istine tko zapravo stoji iz napisanih riječi može biti teško i iznenađujuće.

Upravo tu uskače jedna od omiljenih MTV emisija – CATFISH: The TV Show, koja će priskočiti u pomoć zbunjenim i zaljubljenim mladim ljudima kako bi zajedno razotkrili razne obmane koje okružuju veze u digitalno doba.

Voditelji Nev Schulman i Max Joseph nastavljaju rješavati nevjerojatne virtualne ljubavne i životne priče, a ovoga puta će se u fokusu njihove istrage naći i bivši NBA igrač Chris „Birdman“ Anderson, čija je „catfish“ priča potresla javnost. On će, uz pomoć MTV ekipe, ponovo ispitati cijeli svoj slučaj, potražit će nove dokaze, popričat će s novim svjedocima.

Nove epizode šeste sezone emisije CATFISH: THE TV SHOW pratite na MTV kanalu od 9. travnja, nedjeljom u 19:50.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Catfish 5

Nev Schulman i Max Joseph nastavljaju rješavati nevjerojatne virtualne i životne priče u novim epizodama pete sezone emisije CATFISH: THE TV SHOW, koja na MTV kanalu starta u nedjelju, 11. rujna u 19:50.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: