• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 00.30H World Stage
  • Kasnije 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.20H Music Non Stop

MTVTV / BrothersGreen

Brothers Green: EATS!
Brothers Green
MTVTV

Brothers Green: EATS!

Objavljeno 09.04.2015. 13:00h
Upoznajte braću Josha i Mikea Greenfielda, koji zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Dinamičan tandem pun bratske ljubavi dolazi iz predgrađa Brookyina ravno na MTV sa svojim kulinarskim showom "Brothers Green: EATS!".

Bez prave obuke, ali s dovoljno strasti za kuhanjem, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami - vježbanjem, istraživanjem, čitanjem kuharica i gledanjem TV kanala o kuhanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam poteći sline...

"Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada vidjeli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svatko može napraviti u svojoj kuhinji, i sve to začinjeno vrhunskom glazbom iz svih krajeva svijeta", objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuhanju trude impresionirati gurmane s egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će donijeti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čovjeka, odnosno kuhara amatera. Mike i Josh pripremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na nevjerojatno lak i zabavan način!

Kako bi dodatno začinili show, u njihovoj kuhinji će ugostiti poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique i mnogi drugi,  a dosadne zvuke lupanja o šerpe zamijenit će vrhunski izbor glazbe primamljive kao i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane face s interneta, gdje su prvo i počeli da peku svoj zanat i u opuštenoj atmosferi educiraju mlade ljude kako da unaprijede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuhanju na YouTube kanalu postala omiljeno mjesto strastvenih kuhara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuhanja, komedije, zabave.

Ubrzo zatim su braća počela gostovati na američkoj nacionalnoj televiziji u "Rachel Ray Show" i emisiji "Chopped" na Food kanalu, a od nedjelje, 19. travnja u 20:40, gledat ćete ih ekskluzivno na MTV-u u emisiji Brothers Green: EATS!

Bon appétit!

P: Nedjelja, 19.4 @ 20.40

R: Ponedjeljak @ 21.00

R: Utorak @ 22.40

R: Srijeda@ 21.50

R: Četvrtak @ 21.00

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: