• Sada World Stage
  • Sljedeće 01.20H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 02.20H Music Non Stop
  • Još kasnije 06.10H Morning Mix

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? - druga sezona
Are You the One?
MTVTV

Are You The One? - druga sezona

Objavljeno 07.10.2014. 18:55h
Samo dva dana nakon svjetske premijere druge sezone "Are You The One?" i na regionalni MTV stiže prva epizoda ove popularne emisije - srijeda, 8. listopada u 22:20!

U srijedu u 22:20 saznajte je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tko bi bio savršen par?

U popularnoj MTV-jevoj emisiji Are You The One? napravljen je ambiciozni ljubavni eksperiment s deset singl djevojaka koje su prošle kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih obitelji i prijatelja odredio savršenog dečka. Sada tih 20 singl momaka i djevojaka zajedno žive u velikoj vili u živopisnom Portoriku i pokušavaju međusobno pronaći svoju idealnu polovicu. Ukoliko se svih deset parova spoji, osim pravog partnera, sudionici će dobiti i najveću novčanu nagradu u povijesti MTV-ja – millijun dolara!

Ali, kako bi već zanimljiva situacija dodatno bila začinjena, u drugoj sezoni Are You The One? u cijelu jednadžbu je dodana i jedanaesta djevojka koja je, sudeći po algoritmu, također "perfect match" za jednog mladića. Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovice i osvojiti veliku novčanu nagradu pratite u drugoj sezoni Are You The One ?.

Prva epizoda bit će prikazana u srijedu 8. listopada u 22:20.

Od 19. listopada, nedjeljom u 23:10, ili reprizno ponedjeljkom i četvrtkom u 22:40 i srijedom od 23:10 počet će s prikazivanjem cijela druga sezona.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You the One?

Je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces - ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tko bi bio savršeni par?

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: