• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? Brasil
Are You the One?
MTVTV

Are You The One? Brasil

Objavljeno 13.06.2015. 08:00h
MTV-jev ljubavni eksperiment se seli na pješčane plaže Brazila gdje će se odvijati nova sezona hit realityja “Are You The One? Brazil”.

Kao što znate, deset singl djevojaka i isto toliko momaka će se useliti u prelijepu vilu gdje će živjeti zajedno i pokušati naći svoju srodnu dušu.

Svi oni su prethodno prošli kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/djevojke. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu tih testiranja, njihova idealna polovica.

Dok ovi potencijalni parovi budu provodili dane u rajskom okruženju Rio de Janeira, rješavali različite zadatke kako bi osvojili romantične izlaske sa svojim simpatijama, dobit ćemo odgovor na pitanje je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces ili možda postoji algoritam koji može odlučiti t ko bi bio savršen par?

A ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspiju pogoditi tko im je suđen na osnovu rezultata testa, osim ljubavi dobit će i velike novčane nagrade. Primamljivo, zar ne?

P: nedjelja 14.6 @ 22:20
R: ponedjeljak @ 22:40, srijeda @ 23:30 i četvrtak @ 2240

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? - druga sezona

Samo dva dana nakon svjetske premijere druge sezone "Are You The One?" i na regionalni MTV stiže prva epizoda ove popularne emisije - srijeda, 8. listopada u 22:20!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: