• Sada Top 20
  • Sljedeće 19.40H World Stage Tomorrowland 2016
  • Kasnije 20.30H Teen Mom 2 S. 7 B Cycle #717
  • Još kasnije 21.20H Just Tattoo Of Us #102

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? Brasil vikend
vikend
MTVTV

Are You The One? Brasil vikend

Objavljeno 25.07.2015. 09:00h Izvor slike: MTV / Promo
Spremite se za vrući vikend jer 25. i 26. srpnaj MTV-jev ljubavni eksperiment je na pješčanim plažama Brazila gdje se odvija nova sezona hit realityja "Are You The One? Brazil".

Kao što znate, deset solo cura i isto toliko momaka  će se useliti u prelijepu vilu gdje će živjeti zajedno i pokušati pronaći svoju srodnu dušu.

Svi oni su prethodno prošli kroz opsežne procjene na temelju kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/cure. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na temelju tih testiranja, njihova idealna druga polovica.

Dok će ovi potencijalni parovi provoditi dane u rajskom okruženju Rio de Jeneira, rhešavali različite zadatke kako bi osvojili romantične izlaske sa svojim simpatijama, dobit ćemo odgovor na pitanje je li pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, kemijski proces ili možda postoji algoritam koji može odlučiti tko bi bio savršen par?

A ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspiju pogoditi tko im je suđen na temelju rezultata testa, osim ljubavi dobit će i velike novčane nagrade. Primamljivo, zar ne?

Subota, 25. srpnja @12:30 i nedjelja 26. srpnja @12:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? Brasil

MTV-jev ljubavni eksperiment se seli na pješčane plaže Brazila gdje će se odvijati nova sezona hit realityja “Are You The One? Brazil”.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: