• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Are you The One?

Are You The One? 4
Are You the One?
MTVTV

Are You The One? 4

Objavljeno 26.07.2016. 16:35h Izvor slike: MTV Promo
Kažu da svakoga negdje čeka savršena polovica, a 20 single cura i dečkiju iskušat će sreću u pronalasku srodne duše u četvrtoj sezoni emisije Are You The One?, koju možete pratiti nedjeljom od 20:30 samo na regionalnom MTV kanalu.

Grupa mladih i zgodnih dama i mladića postat će dio isprobane AYTO formule s jednim velikim obrtom koji će po prvi put zaista testirati teoriju „Ako tvoj savršeni par stoji pored tebe je li bi ga uspio/la prepoznati?“

Svi oni su prošli kroz opsežne procjene na osnovu kojih su određene karakteristike njihovog savršenog para, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovica.

Prvog dana, odmah nakon upoznavanja u vili na Havajima, 10 slobodnih cura stalo je naspram 10 slobodnih dečkiju i svima će biti postavljeno pitanje „tko veruje u ljubav na prvi pogled?“. Prvih troje koji podignu ruku bit će zamoljeni da odu do svoje „ljubavi na prvi pogled“, a zatim će se tri potencijalna para uputiti na prvi sastanak.

Foto: MTV Promo

Ukoliko se pokaže da su napravili pravi izbor, nagrada od 250,000 dolara bit će dodana na milijunsku nagradu koja ih očekuje ukoliko naprave deset savršenih poklapanja. Međutim, opasnost od „blackout-a“ i dalje vreba, i ukoliko se ispostavi na nedjeljnim provjerama da nijedan od spontano spojenih parova nije “pravi spoj” po utvrđenoj formuli, natjecatelji će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđena, ali ne znajući tko je točno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmjehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku zaraditi primamljivu sumu novca… Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne polovice, zaljubiti se i osvojiti veliku novčanu nagradu, pratite u trećoj sezoni “Are You The One”.

Nedjeljom u 20:30, ili reprizno srijedom u 21:00 i petkom u 22:40, samo na MTV kanalu!

ARE YOU THE ONE 4 Sunday from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One 3

MTV-ev ljubavni eksperiment se seli na pješčane plaže Havaja gdje će se odvijati nova sezona hit realityja "Are You The One?"

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: