• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Are you The One?

Are You The One 3
Are You the One
MTVTV

Are You The One 3

Objavljeno 27.11.2015. 10:00h Izvor slike: MTV Promo
MTV-ev ljubavni eksperiment se seli na pješčane plaže Havaja gdje će se odvijati nova sezona hit realityja "Are You The One?"

Vodeći se pitanjem "da li bi prepoznao/la svoju idealnu drugu polovicu da ti stoji ispred nosa?", nova sezona popularne MTV emisije Are You The One predstavlja po 10 novih singl djevojaka i mladića, koji su po vlastitom priznanju užasni u vezama.

Svi oni su prošli kroz opsežne procjene na osnovu kojih im je tim profesionalnih match-makera, psihologa, članova njihovih obitelji, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/cure. Po utvrđenoj formuli napravljeni su idealni parovi od tih 20 djevojaka i mladića, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami otkriti tko je, na osnovu testiranja, njihova idealna druga polovica.

Znajući da je blizu njih osoba koja im je suđena, ali ne znajući tko je točno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmijehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku i zaraditi primamljivu svotu novca…

Međutim, ono što će naknadno saznati je da će ih svaka greška pri izboru skupo koštati. Naime, ukoliko se ispostavi u tjednim provjerama da nitko od spontano spojenih parova zapravo nije "savršeni par" po utvrđenoj formuli, sudionici će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Samo u prvom tjednu su tri para postala sigurna da su našli svoje idealne partnere, ali kada budu saznali da, sudeći po algoritmu, oni nisu stvoreni jedno za drugo i da je nagrada za cijelu grupu dovedena u pitanje, mnogi će morati ostaviti emocije iza sebe i početi da razmisljati o formuli.

Hoće li parovi uspjeti pronaći svoje idealne druge polovinc, zaljubiti se i osvojiti veliku novčanu nagradu - pratite u trećoj sezoni "Are You The One".

Nedjeljom u 22:00, ili reprizno utorkom  21:00!

P: nedjelja, 29.11 @ 2200

R: utorak @ 2100

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Are You The One? Brasil vikend

Spremite se za vrući vikend jer 25. i 26. srpnaj MTV-jev ljubavni eksperiment je na pješčanim plažama Brazila gdje se odvija nova sezona hit realityja "Are You The One? Brazil".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: