• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Koncerti / Terraneo

Terraneo Festival
Terraneo

Hip-hop legende Wu-Tang Clan na Terraneu!

Objavljeno 29.05.2013. 11:40h
Terraneo festival potvrdio je dolazak novih izvođača ovo ljeto u Šibenik!

Nakon My Bloody Valentine i Prodigy u prve dvije objave, ime koje nosi treću programsku objavu zasigurno je Wu-Tang Clan! Sastav je to koji predstavlja istinsku super-grupu kada govorimo o hip-hop i rap glazbi a upravo se nalaze na turneji povodom 20 godina postojanja.

Uz njih, izvođačima na ovogodišnjem Terraneu pridružuju se jedan od najkvalitetnijih muških predstavnika aktualno reinkarnirane soul glazbe - Aloe Blacc, kao i jedan od najznačanijih sastava britanskog alternativnog rocka u posljednih 10 godina - The Cribs. Atmosferu festivala zagrijati će neponovljivi one-man show iz Njemačke - Mambo Kurt,  američki folk rockeri Woods i američki kantautor i veteran Billboard TOP 100 Duncan Sheik.

Na Terraneo stužu i dva britanska elektronska dua, muški Koan Sound te ženski Blond:ish, eklektični danski kvartet Pinkunoizu te američki alternativni rock band Bosnian Rainbows.

Lineup pojačavaju regionalne snage Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, SevdahBABY i Pešes tedomaći punk rock bend Vlasta Popić i dj kolektiv Chew the Fat! Croatia.

Tako do sad potvrđena imena Terranea 2013. čine: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Bosnian Rainbows, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia te Icarus Down.

Cijena ulaznice od 399 kn ostaje ista do 6. lipnja. Ukupan broj ulaznica za festival ove godine je ograničen na 8000 komada za hrvatsko tržište te 2000 ulaznica za inozemna tržišta. U prodaji su i ulaznice za kamp po cijeni od 200kn, istoj kao i prošle godine. Novost je što se ove godine uz kamp ulaznicu obavezno plaća i boravišna pristojba, Turističkoj zajednici grada Šibenika, u visini od 21kn (7 kuna po danu za tri dana trajanja festivala) za cijelo vrijeme boravka u Terraneo kampu. Cijena kamp ulaznica ostaje ista do početka festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik),Wine bar VINO&INO (Šibenik) te sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Kao i do sada, kamp za posjetitelje smješten je u sklopu festivalske lokacije, kapaciteta za oko 3500 osoba. Kamp se otvara dan prije službenog početka festivala, u utorak, 06. kolovoza u 10h ujutro, a zatvara u subotu, 10. kolovoza u 16h popodne. Detalji o ponudi kampa kao i Pravila o kampiranju biti će dostupni na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Terraneo

The Prodigy dolaze na Terraneo 2013!

The Prodigy, Dubioza Kolektiv, Cloud Nothings, Darkwood Dub, Krankšvester i My Buddy Moose nova su imena na Terraneu 2013

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: