• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

Info

MTV
Info

O nama

Objavljeno 15.09.2009. 14:50h

MTV je dinamičan, energičan eksperiment na sjecištu glazbe, kreativnosti i mladenačke kulture. Tijekom više od tri desetljeća MTV se razvijao, izazivao je norme i pomicao granice – nudeći svakoj novoj generaciji mjesto za kreativni odušak i medij koji zabavlja, informira i spaja različite svjetove na svakoj platformi i svakom ekranu.

Uz novu najsuvremeniju tehnologiju MTV je lansirao i odvojene ''izvore'' u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, pri čemu se prije svega misli na grafiku za televiziju, različite verzije programa, kao i reklame koje će biti na jeziku određenog tržišta. To osigurava veću marketinšku prilagodljivost kako korisnicima, tako i oglašivačima nudeći jednima i drugima efikasniji i djelotvorniji marketing.

Ključan i kritičan dio novog pristupa u regiji je i fokusiranje na M u MTV-ju – na muziku. MTV pokušava osigurati podršku za prikazivanje spotova iz svih zemalja u regiji i daje mladim umjetnicima stabilan i trajan kontakt s publikom, kako u njihovim vlastitim zemljama, kao i u ovkiru cijelog novog regionalnog "sustava".

Gledatelji bi trebali moći vidjeti i čuti više lokalne i regionalne glazbe nego ikada do sada, i otkrivati sve više o novim i starim stranim izvođačima.

Ljeto 2015. ostat će upamćeno kao ljeto kada je MTV uskočio i u vaš džep, ruksak, smjestio se udobno na vaš dlan i donio vam cijeli MTV svijet u najrazličitijim, pokretnim malim pakiranjima.

Novi dizajn sajtova MTV.com.hr i MTV.rs učinio je da MTV svoje najvjernije frendove prati u korak i iz minute u minutu, na svakom mjestu i svakom ekranu, donosi najnovije i najuzbudljivije vijesti, najrelevantnije i najsvježije glazbene liste, brojne nagrade i iznenađenja.

Vedro, šareno, s osmijehom koji je istovremeno optimističan, zavodljiv i zagonetan, novi MTV online svijet otvorio je svoja vrata za sve koji žele znati više, vole to saznati što brže i žele u svemu ovome uživati što duže.

Novi programi, nova glazba, novi izgled, novi sajtovi, nova struktura i novi pristup - pravi MTV je došao!

Info

Uvjeti korištenja

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: