• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.00H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1
Artisti

Adastra

Adastra je rock skupina osnovana 2004.godine. Idejni vođa sastava je Jeronim Marić.

Grupa je izdala prvi album 2007.godine pod nazivom „Adastra“, a drugi je u pripremi. Od početka svog postojanja, bend je održao više od dvjestotinjak nastupa, što na rock festivalima, što na samostalnim koncertima. Ovdje treba izdvojiti nastup Adastre kao predgrupu britanskog rock sastava Muse u Domu sportova 2007.godine, 2008. turneju Adastre pod nazivom

„Be CROative“ s kojom su se priključili akciji Hrvatske gospodarske komore u kojoj se potiču mladi Hrvatske da se počnu baviti individualnom kreativnošću te svakako pohvalne nastupe u sklopu ove akcije borbe protiv nasilja.

U prilog ovome ide i impresivna činjenica da ova rock skupina na najvećoj društvenoj mreži današnjice ima preko 10 000 fanova. Ne samo da imaju toliko mnogo fanova, nego se pokretač akcije „Svačije je pravo živjeti“ Jeronim trudi što više komunicirati sa svim mladim ljudima. Tako on često dobiva mailove u kojima mu se mladi ljudi povjeravaju o svojim iskustvima nasilja ili o tome da poznaju nekoga tko je doživio nasilje.

Jerko te informacije odmah prosljeđuje nadležnim tijelima za maloljetničko nasilje, a on se svojim već opisanim radom i trudom bori za bolje uvjete života mladih.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: